0031 514 541 467+31633435324info@turfskip.com

Eernewoude

Eernewoude intussen bestanddeel van het natuurmonument “De Alde Feanen”, biedt de bezoekers een kijk op de bouwkunst van oude vrachtschepen op de tegenwoordig nog functionerende werf “De Stripe”. Wie van de natuur houdt, mag geen wandel- of fietstocht door dit landschap verzuimen. In de direkte nabijheid vindt u hier 450 planten- en ongeveer 100 vogelsoorten.

Bezienswaardigheden:

  • Ooievaarstation “Eibertshiem”
  • Skûtsjemuseum „de Stripe”

Informaties voor de schipper:

Vaart u in ieder geval naar het 2500 ha. grote “Princehof”, waar zich menig als vergist heeft. Volgt u strikt de aanwijzingen op de waterkaart en plant u nog een handbreedte meer in aangezien enkele wateren in de buurt van de oevers ondiep zijn. De mooiste ligplaatsen in het “Princehof” vindt u bij de zogenaamde “Marrekrite ligplaatsen”. Vooral in het voor- en naseizoen vindt u hier de nodige rust.

familie Osterloh,

geweldig familie bedrijf met super mooie schepen. we hebben al diverse schepen mogen huren. en allemaal even netjes en fijn om mee weg te mogen. ook de ontvangst is altijd even vriendelijk door de mensen van dit geweldige bedrijf. wij kijken elk jaar weer uit dat we mogen afvaren. hopelijk is het snel weer voorjaar dat we dit jaar met de mooie ''triton´ weg mogen. wij hebben er al weer zin in!! jullie service is top. veel lof voor dit bedrijf en wij promoten dit dan ook graag bij andere die een vaar vakantie willen boeken.

jeroen iedema,

Prachtige sloep gehuurd en leuke route gevaren. Een heerlijke dag gehad. Een piepklein topje voor de mevrouw die 's ochtends ons uitleg gaf....probeer eens een glimlach...kost niets en doet veel.

Gerrit Wensink,

Wij hebben erg genoten hier en de honden hadden het hier ook naar hun zin . Mooie uitlaatplek over de dijk daar konden ze heerlijk rennen. We komen hier graag nog eens terug.

Micha Wissink,

Keurige boot. Top service. En dankzij deze nette boot een top vakantie gehad. Dank jullie wel #turfskip. Tot volgend jaar.

Bjorn Hofstede,

We hadden onze tent verkocht! ja wat nu tuurlijk turfskip bellen en ja deze hadden de pollux liggen. Als gezin van 2 volwassenen en 2 Kids van 7 en 1,5 jaar hebben we van 1 aug tot 5 aug deze boot gehuurd. Bij aankomst werden we vriendelijk geholpen door de eigenaar die ons de boot volledig uitlegde. Daarna zijn we vertrokken wat een super ervaring. De pollux was van alle gemakken voorzien. Bij terugkomst werden we weer netjes ontvangen. We zijn zeer tevreden en komen graag terug. Bij dit mooie familie bedrijf

Geen producten in je winkelmand.